Druženje zaposlenih firmi BME i HEMTECH

04 Nov 2019
621 puta

Prošle sedmice kompanije BME i Hemtech, članice grupacije Jumbo Groenewegen B.V, organizovale su druženje u restoranu Intermezzo za svoje uposlenike kako bi zahvalili za njihov rad i maksimalno zalaganje koje je doprinijelo potpisivanju petogodišnjeg ugovora o proizvodnji trakastih transportera namjenjenih za izvoz u zemlje EU.

Svjesni činjenice da je zadovoljan uposlenik ključ uspjeha svake kompanije, uprava grupacije pripremila je poklon za svakog uposlenika, te posebno nagrade za dva najbolja radnika, što je jedan od pozitivnih primjera brige o uposlenim.

 Amira Čengić direktor firmi BME i Hemtech izjavila je :

Prošle sedmice potpisan je petogodišnji ugovor o proizvodnji i opskrbi trakastih transpotreta između velikog ospkrbljivaca trakastim transporterima i vlasnika HEMTECH-a i BME-a, što znaci sigurnost na EU trzistu za ove dvije firme.

Kako bi osigurali kvalitet i mogli u što kraćem roku odgovoriti zahtjevima kupca HEMTECH će uraditi značajna ulaganja između ostalog u laserski rezač velikog formata i presu za savijanje. Osim investicije u opremu investirat će se i ljudske resurse kompanije tj. u kvalifikaciju radne snage sto će biti vrlo dobar impuls kako za ove kompanije tako  i za područije općine Tešanj u cijelini.

Ovo je vrlo dobar korak u osiguravanju našeg poslovanja, vrlo smo ponosni i sretni što je ovaj dugoročni sporazum sada formaliziran i radujemo se proizvodnji trakastih transportera za tržišta EU.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.