Iz AC Food-a stiže „najbolja do sada“, pogodite koji je to novi okus MAZE

25 Mar 2020
329 puta

Umjesecima neizvjesnosti oko situacije koja je zadesila BiH i cijeli svijet, kompanija AC Food ne staje sa proizvodnjom i inovacijama.Na taj način žele svojim potrošačima uliti nadu i ponuditi nešto novo što će svakodnevnicu u izolaciji učiniti barem malo vedrijom.

Čelni ljudi ove kompanije, u saradnji sa razvojnim timom AS Holdinga najavljuju novi okus Maze pod sloganom „Najbolja do sada“ koja će se na policama trgovina naći sredinom aprila.

Tim povodom, svi Mazoljupci imaju priliku da pogode o kojem okusu Maze je riječ tako što će posjetiti webstranicu www.maza.ba i učestvovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade kao i teglice novog Maza okusa.  

Iz kompanije AC Food otkrivaju da će nova Maza biti izvanrednog okusa, drugačijeg dizajna sa naglašenim premium notama i da će biti iskustvo kakvo još uvijek niste doživjeli. O čemu se radi, ostaje nam da vidimo...

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.