A.H.

A.H.

O DRUŠTVU ZA BORBU  PROTIV DIJABETESA ,,SUGAR,, TEŠANJ

 Grupa entuzijasta dijabetičara i nedijabetičara sa području općine Tešanj,  prije 118 godina,  odlučila je da,  na organizovan način pristupi borbi za prevenciju diabetesa  i ostvarenje prava dijabetičara, kojih je bilo iz godine u godinu sve više,  ali i da djeluje jedinstveno u općini Tešanj kroz udruženje građana. 

Povodom Svjetskog dana dijabetesa u apotekama Violapharm organizirati aktivnosti vezane za podizanje svijesti o dijabetesu i promicanju zdravog načina života.  

Jami d.o.o. Sarajevo PJ Kraševo 62 Tešanj prima radnike za rad u proizvodnji.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone :

032 699 362, 032 699 660 ili na adresu Fabrike Jami doo PJ Kraševo 62 Tešanj

Na osnovu ukazane potrebe HIFA-PETROL d.o.o. Sarajevo raspisuje konkurs za prijem u radni odnos za poziciju REFERENT U RAČUNOVODSTVU – 1 izvršilac. Mjesto rada Vogošća.

Čudna je sudbina jedne od najljepših poslovnih zgrada stare tešanjske čaršije - Mešića magaze. Mešića magaza, Đonlagića magaza, Mustafina piljara i kako se već kroz vrijeme sve zvala ta vremešna ljepotica nalazi se pored puta uz Karaulu, u nizu drugih poslovnih objekata koji vežu Donju i Gornju čaršiju. Mešića magaza jedan je od rijetkih poslovnih kamenih objekata u tešanjskoj čaršiji.

Velika Kladuša, 12. novembar 2019. - Omiljeni  MAZA krem namaz priredio je novo iznenađenje za svoje vjerne fanove. Naime, kupovinom MAZA krem namaza tokom novembra i decembra ove godine dobijate na poklon cool tetovažu i super zanimljive magnete.

Od početka nove školske godine, 12 od ukupno 16 srednjih mješovitih i tehničkih škola u Zeničko-dobojskom kantonu zaključilo je ugovore sa privrednim subjektima o izvođenju praktične nastave izvan škola, a u skladu sa novim pravilnikom čija je primjena počela u školskoj 2019/2020. godini.

Na osnovu ukazane potrebe Hifa Tank d.o.o Tešanj, PJ pilićarnik raspisuje

OGLAS ZA POSAO

prijem u radni odnos za rad na pilićarniku

- 2 izvršioca

 

Sve informacije na broj telefona: 061 137 395

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.