Prelazak granice sa ličnom kartom

Makedonija i BiH najavile su potpisavanje dogovora o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola i o prelasku granice sa ličnom kartom za državljane dvije zemlje.

To su dogovorili u Skoplju makedonski ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski i ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić.

Oni su pokrenuli i incijativu za dublju regionalnu saradnju u borbi protiv terorizma i krijumčarenja oružja i izrazili očekivanje da će jačanjem saradnje države regiona obezbjediti veću stabilnost i bezbjednost za građane.

Borba protiv terorizma ne može biti uspješna ukoliko se zatvorimo u nacionalne granice, zajednički su ocjenili ministar unutrašnjih poslova Makedonije i ministar bezbjednosti BiH.

Spasovski i Mektić su razgovarali o izazovima sa kojima se suočavaju Makedonija i BiH, kao i region, o saradnji u borbi protiv terorizma, migantskoj krizi, kao i mogućnostima produbljaljavane dosadašnje dobre bilateralne saradnje.

b92.net

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.