Uskoro uz kuću i ljetnikovac za OSI Istaknuto

Vremenske neprilike proteklih 20-tak i više dana su jedini razlog zbog kojeg su kasnili radovi na izgradnji ljetnikovca za OSI na lokalnom izletištu Matoševe dubrave u općini Doboj Jug, ali evo ovih dana sa poboljšanjem vremenskih prilika građevinski radovi su nastavljeni na veliko zadovoljstvo većine OSI.

Osobe sa invaliditetom nekriju zadovoljstvo duže očekivanim početkom radova pa je njih nekolicina posjetila lokalitet radova dajući podršku koordinatoru i izvođaču radova.
Izvođač radova je firma PROING d.o.o. Tešanj koja ima dugogodišnje iskustvo u gradnji ovakvih i sličnih objekata. Završetak građevinskih radova prema Ugovoru je polovina aprila, tačnije 16.4.2015.godine.
Ovaj projekat je samo dio aktivnosti projekta „IN-Inplementacija UN Konvencije o pravima osoba sa invaliditetom u BiH“ koji se provodi uz podršku Helsinškog parlamenta građana iz Banja Luke, a finansiran je od strane Evropske Unije.

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.