MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA DARIO PEKIĆ OBIŠAO PODRUČJE POLICIJSKE UPRAVE TEŠANJ I URUČIO NOVO SLUŽBENO VOZILO

28 Jan 2021
233 puta

Ministar unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Dario Pekić obišao je 28. januara 2021. godine područje koje pokriva Policijska uprava IV (Tešanj), prilikom čega mu je prezentovano da je stanje bezbjednosti na ovom području na zadovoljavajućem nivou. 

 Nakon toga, u prisustvu policijskog komesara Semira Šuta, te predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti, uručio je ključeve novog službenog policijskog vozila policijskoj stanici Tešanj. Radi se o specijalnom kombi vozilu koje će policijskim službenicima u značajnoj mjeri olakšati poslove i svakodnevne zadatke.

 Od početka godine, ovo je peta policijska stanica koja je dodatno materijalno-tehničku opremljena. U narednim danima nastavlja se obilazak i ostalih organizacionih jedinica u sastavu Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, kojima će takođe biti dodjeljena nova službena vozila za efikasnije i brže obavljanje poslova i zadataka.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.