Niža cijena toplotne energije za privrednike u Doboju

Cijena toplotne energije koja se isporučuje privrednicima u Doboju smanjena je za 20 odsto, tako da umjesto dosadašnjih 5,85 KM po metru kvadratnom, sada iznosi 4,68 KM, izjavio je direktor dobojske Gradske toplane Zdravko Petrović. 

Petrović je rekao da su, u skladu sa novim cjenovnikom koji je usvojen na današnjoj sjednici Skupštine grada, umanjenjem cijena za isporuku toplotne energije obuhvaćene i ustanove kulture koje sa dosadašnjih 5,85 KM po metru kvadratnom plaćaju svega 2,93 KM, te nevladine organizacije koje sada za grijanje izdvajaju 2,46 maraka po metru kvadratnom.

"Cijena toplotne energije za građane se ne mijenja, tako da po metru kvadratnom i dalje iznosi 1,95 KM", naveo je Petrović.On je dodao da za kategorije velikih potrošača, koji primjenjuju odgovarajuće ekološke standarde, ostaje mogućnost ugovaranja cijena, ali da one ne mogu biti manje od 2,46 KM po metru kvadratnom. Petrović je pojasnio da je riječ o cijenama preračunatim za šest mjeseci.

(Srna)

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.