Novi ministar – stari problemi, još gore no prošle godine. Ja isti!

Poštovani Ministre, gdine Terziću,

nakon slanja više mailova na Vašu ispravnu adresu ne mogu više, pojede me…
Ovo su deponije u Begov Hanu, prije nekoliko dana. Vjetrenica još gora gore u onim krivinama! Ja nemam alternativnog puta Tešanj – Turbe, do ovoga M17, ali nemojte više dozvoliti da se crvenim/o. Ovih dana su nam u posjeti bili kupci iz Njemačke, prvi put, pa opet stari manevar, do Turbeta preko Vjetrenice – užas, u povratku na Drivušu – još gore. Što se kaže od zla oca i gore matere!
Ministar kojeg ste naslijedili je makar jedan kauč sklonio, ali evo Begov Han sve gori i gori. Ima li iko da ovo sada naredi, da počisti, nemojte čekati da krene vegatacija pa de se vadimo kako ne smiju od zmija, ili prekriće zelen.

Ovo je Vaše i naše. Ja, ponavljam, jer prošli put je bilo opet onih koji su ovo gledali kao naručeno političko pisanje, pišem i ragujem kao građanin, oslobođen tih stranačkih obaveza, pišem kao stanovnik Zedo Kantona, od moje plaće se dobar dio odbije i na Vašu kasu. Imam pravo u ime hiljadu svojih prijatelja, drugova, komšija, poznanika, kupaca da ovo tražim. Ovo se može za nekoliko sati počistiti jer ovo je na očima i najgora je deponija.

Nadam se da ovo neće otići uprazno, da će Vas neko barem uputiti da ovo pročitate, nije klix.ba ili neki drugi portal, ali eto mi nešto pokušavamo. Ovo nije niko uprljao do mještana. I još pogledajte: RIBAR PECA POKRAJ OVIH DEPONIAJ!!! E ko njemu dade člansku kartu ribara!! E ja mi ribara i …..

Nadam se u aprilu da ćemo čista obraza provozati naše kupce ponovo ovuda, jer su najavili novu posjetu u aprilu. A april će sada, februar kratak samo što nije, i ostaje mart….

Šefket Turalić
Tešanj

 

begov2

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.