Vučić: Ove godine možda zajednička sjednica vlada BiH i Srbije

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić vjeruje da bi tijekom ove godine moglo doći do zajedničke sjednice vlada Srbije i Bosne i Hercegovine. 

Vučić je rekao da planira ići u Sarajevo budući da tamo nije bio godinu i pol dana, i da je to važno zbog regionalne stabilnosti i odnosa Srbije i Bosne i Hercegovine. 

"To je važno zbog odnosa iskrenog partnerstva i prijateljstva koje moramo graditi. Mi pri tome poštujemo Daytonski sporazum i volimo Republiku Srpsku, ali vrlo poštujemo i poštovat ćemo integritet Bosne i Hercegovine", rekao je Vučić novinarima u Beogradu nakon razgovora s čelnikom NDS Borisom Tadićem o budućoj vladi. 

Za Srbiju je, kako je naglasio, važno da se narodi u BiH dogovaraju, ali i da građani dobro žive, kao i da dvije zemlje imaju odličnu ekonomsku suradnju, javlja Tanjug. 

"Bez velikih riječi, ali sam siguran da u tijeku ove godine možemo napraviti i zajedničku sjednicu dvije vlade ukoliko to bude moguće. To nije nešto što s naše strane može biti onemogućeno", rekao je Vučić.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.