SDP - jedina od stranaka koje participiraju u OV Tešanj koja je povećala broj vijećnika

01 Dec 2020
430 puta

koja je iza nas vođena je u specifičnim uslovima i bila je u mnogo čemu drugačija od onoga na što smo navikli.

SDP BiH Tešanj je kampanju vodio poštujući sve epidemiološke mjere, tako da u kampanji nismo organizovali skupove ili bilo kakva veća okupljanja.

Uzimajući u obzir okolnosti u kojima se ovogodišnja kampanja provodila, ograničen pristup građanima, otežano predstavljanje našeg Programa i Liste kandidata  mi u OO SDP BiH Tešanj možemo biti zadovoljni jer je nakon analize preeliminarnih rezultata Lokalnih izbora vidljivo da je jedino SDP  od stranaka koje participiraju u OV Tešanj zabilježila rast broja vijećnika.

Zahvaljujemo se svim kandidatkinjama i kandidatima koji su prihvatili da učestvuju u ovom izbornom procesu kao kandidati na listi OO SDP BiH Tešanj. Posebno se zahvaljujemo Edinu Hasaničeviću što je u ovim izazovnim vremenima prihvatio da bude kandidat SDP BiH za Načelnika Općine Tešanj.

Zahvaljujemo se svim članovima, simpatizerima SDP-a, našim aktivistima, donatorima i svima koji su na bilo koi način učestvovali u ovoj kampanji i pomogli da odradimo kampanju najbolje što možemo u datim okolnostima.

Hvala i svim građanima koji su iskoristili svoje građansko pravo i izašli na izbore, a posebno se zahvaljujemo svima onima koji su prepoznali naš Program i svoj glas dali listi SDP BiH za OV Tešanj, kao i onima koji su podržali našeg kandidata za Načelnika Općine Tešanj Edina Hasaničevića.

Koristimo ovu priliku i da čestitamo  izabranom Općinskom  Načelniku Suadu Huskiću koji je dobio povjerenje građana,  kao i svim izabranim vijećnicima u OV Tešanj te se nadamo da ćemo u narednom mandatu, svi zajedno, raditi u interesu građana Općine Tešanj.

Vijećnici SDP BiH u OV Tešanj će i u narednom mandatu, bez obzira na to da li bili vlast ili opozicija, nastaviti podržavati sve kvalitetne prijedloge i projekte koji su u interesu građana naše Općine. 

Komisija za informisanje OO SDP BiH Tešanj

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.